marți, 22 ianuarie 2013

Bucurate ca nu ai dizabilitati , sau boli crunte !

                          Fac acest post din uimirea pe care mi-o aduce zi de zi umanitatea  , urmarim scopuri bine tintite , care ne fac sa uitam de ce trebuie sa fim fericiti , unul este acela , in  care uiti ca esti sanatos , ca ai avut norocul de a fi normal . Bucurate ca ai toate membrele , ca ai o pozitie sociala buna ,  si ca nu trebuie in fiecare zi sa faci injectii sau operatii , cu frica de a nu murii . Mai exista oameni care si-au facut loc in viata de a si ajuta , nu suntem singuri , suntem multi si avem nevoie unul de celalalt , eu fara tine , prieteneii tai si  restul oamenilor , am disparea.
                          Exista fundatii , care sprijina oamenii , financiar , in problemele medicale si situatiile precare de viata ale unora . Pentru ca , nu-i asa , nu este uman sa mori de foame sau de frig , dar nici sa mori in cauza unei boli stiind ca mai sunt oameni cu  un portofel gros dar irosit . Nu , nu zic bine ? Daca puteti  dona , faceti lucrul acesta , fara jena sau tinere de mana .  Nu uitati ca sunteti Ok si ca puteti ajuta !
                           ( http://fundatiamereuaproape.ro/) aici puteti dona pentru anumite cazuri , dar mai sunt si altele pe care va indemn sa le cautati si chiar sa ajutati . Va multumesc , suntem cea ce suntem , Pa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu