miercuri, 30 ianuarie 2013

De unde vine Oliver Twist?!

           Stiti melodia Oliver Twist a lui D'Banj , in fine , in videoclip apare un slabut , cu o palarie naspa , o vesta si toate cele . Ala a fost o enigma pentru toti  , ce dracului cauta ala acolo .  Azi ma uitam in biblioteca mea ( personala ) si am vazut " Aventurile lui Oliver Twist ". Ma intrebam de unde  stiu de ea , ma gandesc cam vreo 2 minute si , imi dau seama ca era  melodia aia , scoat cartea , pe coperta unu cu o plarie naspa  , slabut si mai blond , cu o vesta si un paion sau ce dracu avea (nu semana a papion ) .

 
       Deci asta este , acest frustrat . Apropo cartea e scrisa de ... Charles Dickeivs  a costat in 1969 , 30 lei , E foarte interesanta , si seamana cu " amintiri din copilarie" , doar ca e din Anglia , daca nu ma insel , in fine mult mai frumoasa si e mare are 450 de pagini . Ce chiestie bizara , asta face o melodie cu un erou al unei carti , de la mama dracu ,de care nu a auzit nimeni , dupaia pui un papagal imbracat in el sa danseze ca un drogat , penibil , absolut penibil . Suntem ceea ce suntem si PA!

P.S: cartea e superba , chiar magnifica , dar ciorile se caca in literatura universala si cam in tot , nu sunt rasist , dar e cam de prost gust sa faci asa ceva ! Zic!

2 comentarii:

  1. Wow , ce prosti sunt . :|
    Ce fata are in prima poza X_x
    Urasc melodia asta . Mai ales dansul . :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu iti imaginezi ca asta nu are nicio legatura cu adevaratul Oliver Twist , decat cum e imbracat si cum arata , nici macar melodia , app translate , sa vezi despre ce vorbesc !

    RăspundețiȘtergere